ONLINE MARKETEER

Ben jij een ervaren online marketeer die weet hoe je websites optimaal moet inrichten voor conversie, hoe je online campagnes moet lanceren en resultaten goed doormeet via Google Analytics en -Tag Manager? Wil je werken voor klanten als HORNBACH, Fietsenwinkel.nl, Douwe Egberts, Maasstad Ziekenhuis en de Gemeente Amsterdam? Dan zoeken wij jou! Waar wacht je nog op? Solliciteer direct! 

Wat zoeken wij?

Wat krijg je? 

Wat ga je doen? 

Slimme (online) wervings- en leadgeneratiecampagnes lanceren
30%
Werken-bij en website optimalisatie (inclusief eigen website)
25%
Spelen met innovatieve marketing technologieën
20%
Klanten strategisch adviseren en projecten managen
15%
Eigen initiatieven om toffe dingen te doen
10%

DE FUNCTIE

Als Online Marketeer bij RecruitMarketing bepaal je de online strategie van onze klanten, lanceer je toffe online  campagnes, verhoog je de conversie en implementeer je de meest innovatieve tools om resultaat te behalen. Je luistert goed naar de doelstellingen van onze klanten en adviseert hoe zij deze het beste kunnen behalen. Jij weet wat er voor nodig is om de conversie via de website te verhogen en hoe je een campagne lanceert met een goed converterende landingspagina.

Je komt in een team van ervaren recruitment marketeers terecht die alle ‘ins en outs’ weten van hoe je een werken-bij website en wervingscampagnes kan inrichten. In deze rol werk je nauw samen met de HR en Recruitment afdelingen van onze klanten, maar dan als online marketeer. Je zorgt er met het team voor dat de cost per hire steeds lager wordt en de lifetime value toeneemt. Met jouw strategisch advies en pragmatische aanpak los je continu de knelpunten in het online proces van onze klanten op.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Van Facebook Business Manager tot Google Analytics – jij bent verantwoordelijk voor het eindresultaat van onze klanten en die van onze eigen website en online lead- & wervingscampagnes. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het hele klanttraject. Dit doe je samen met het team van recruitment marketeers.

  • Je haalt de doelstellingen op bij onze klanten en geeft strategisch advies;
  • Je vindt het leuk om zelf teksten en visuals te maken of je brieft onze creative om wat speciaals voor je te maken;
  • Je ontwikkelt met onze specialisten gebruiksvriendelijke werken-bij sites;
  • Je helpt mee met het bedenken van toffe Employer Brand- en slimme wervingscampagnes;
  • Samen met onze recruitment marketeers lanceer je slimme wervingscampagnes op platformen zoals Facebook, Instagram, TikTok, Reddit, Twitter, Indeed, LinkedIn, etc.;
  • Je adviseert klanten en helpt ze met het inrichten van advertentieaccounts;
  • Je zet online data om naar waardevolle inzichten en op basis daarvan adviseer je onze klanten.

WAT JE NIET DOET

Recruitment. Als Online Marketeer werf je kandidaten online, maar spreek je nooit met kandidaten. Tenzij het gaat om een doelgroeponderzoek 😉

JE WERKDAG BIJ RM

Je komt binnen en haalt een heerlijke cappuccino bij de bar. Op kantoor klap je je laptop open en werk je eerst je mails weg. Rond 10.00 uur werk je aan een strategisch voorstel voor de klant en rond 12.00 uur lunch je uitgebreid in ons gezamenlijke restaurant met dakterras voor in de zomer. Na de lunch bel je de klant om de resultaten van een wervingscampagne te bespreken en geef je advies over welke stappen we nog meer samen kunnen nemen om het rendement van de campagnes te verbeteren. Vervolgens analyseer je de website van een toekomstige klant voor een strategisch voorstel. Aangezien geen dag hetzelfde is bij RM, denk je aan het eind van de dag vast na over met welke projecten je morgen aan de slag gaat. Zo heb je nog het ontwikkelen van een website en een meeting met een designer voor nieuwe advertentie visuals op de planning staan. Je dag zit er bijna op, eerst nog even een uurtje knallen in de gym op de begane grond van het kantoor! Interesse?

"We werken voor hele leuke klanten met elk een andere recruitment uitdaging. Je merkt dat zij echt blij zijn met onze hulp, kennis en kundigheid op gebied van recruitment marketing. Dat maakt dat ik mijn job en werken voor RM echt gaaf vind!"
Savannah Heesen
Online Marketeer

TOOLS WAAR JE MEE GAAT WERKEN

SOLLICITATIEPROCES

RECRUITMARKETING

In tegenstelling tot een marketingbureau zijn de diensten van RecruitMarketing ontstaan door recruitment en marketing met elkaar te verbinden. RecruitMarketing helpt om die reden alleen recruitment teams en bureaus. Wij verbinden onze specialisten op maat aan opdrachtgevers, waardoor we niet alleen flexibel en onafhankelijk zijn, maar ook altijd up to speed. Wij werken samen met partners die in onze ogen onmisbaar zijn door hun nieuwste technologieën, de succesvolste kanalen of de strakste vacature oplossingen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor onze opdrachtgevers

Solliciteren

Vragen?

Wil je meer weten over deze functie? Laat het ons weten!