CONTENT MARKETEER

Wil jij contentplannen maken en deze ook uitvoeren?

Sounds great, right?

Wij zoeken per direct een pro die met gemak meerdere ballen in de lucht houdt en vol ambitie de beste ideeën en mooiste content realiseert. Oftewel: we zoeken een steengoede Content Marketeer.

CONTENT MARKETEER

Wil jij contentplannen maken en deze ook uitvoeren?

Sounds great, right?

Wij zoeken per direct een pro die met gemak meerdere ballen in de lucht houdt en vol ambitie de beste ideeën en mooiste content realiseert. Oftewel: we zoeken een steengoede Content Marketeer.

Wat zoeken wij?

Wat krijg je? 

Wat ga je doen? 

Werken aan employer branding strategieën en employer value propesitions
30%
Teksten voor werken-bij sites schrijven en optimaliseren
20%
Zorgen voor een optimale candidate journey
20%
Tone of voice en huisstijl bewaken
15%
Multi channel content strategieën uitwerken
10%
Eigen initiatieven om toffe dingen te doen
5%

DE FUNCTIE

Als Content Marketeer bij RecruitMarketing weet jij als geen ander hoe je met specifieke content uiteenlopende doelgroepen kunt raken om deze aan bedrijven te kunnen binden. Ook pas je de laatste trends en ontwikkelingen toe op het gebied van online content, van bewegend beeld tot stilstaand beeld en tekst. Jij bent je bewust van de customer journey en optimaliseert deze actief. In deze rol werk je nauw samen met de designer, social media specialist en recruitment marketeers. Die brief je vanzelfsprekend goed. Samen met hen denk je na over creatieve concepten voor verschillende kanalen als social media, e-mail en de website.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het uitvoeren en aanscherpen van contentplannen;
  • Het maken van employer branding strategieëen en employer value propositions;
  • De regie op SEO-proof webcontent en het schrijven ervan;
  • Het opstellen van de contentkalender en het bewaken van de strategie hierin;
  • De analyse en het delen van (online) contentprestaties;
  • Het nadenken over concept- en content format ontwikkeling;
  • De creatieve brainstorms bij jouw specifieke opdrachtgever;
  • Het opstellen van heldere engagement richtlijnen.
 

Eigenlijk is elke dag anders – you just get the job done.

Je komt binnen en haalt een heerlijke cappuccino bij de bar. Op kantoor klap je je laptop open en werk je eerst je mails weg. Werken we vanuit huis, dan houden we nog even een dagstart via MS Teams. Rond 10.00 uur werk je aan een strategisch contentvoorstel voor de klant en rond 12.00 uur lunch je uitgebreid in ons gezamenlijke restaurant met dakterras voor in de zomer. Na de lunch bel je de klant om de eerste opzet van de teksten voor de werken-bij website bespreken en geef je advies over welke stappen we nog meer samen kunnen nemen om de employer branding strategie te verbeteren. Vervolgens ga je aan de slag met de contentstrategie van een nieuw vacatureformat voor een andere klant. Aangezien geen dag hetzelfde is bij RM, denk je aan het eind van de dag vast na over met welke projecten je morgen aan de slag gaat. Zo heb je nog het ontwikkelen van een social media strategie en een meeting met de designer voor nieuwe advertentievisuals op de planning staan. Je dag zit er bijna op, eerst nog even een uurtje knallen in de gym op de begane grond van het kantoor!

“Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan klanten en werkzaamheden. Zo kan ik al mijn creativiteit kwijt en word ik constant uitgedaagd om verder te denken!”
Sophie Berends
Content Creator

TOOLS WAAR JE MEE GAAT WERKEN

SOLLICITATIEPROCES

RECRUITMARKETING

In tegenstelling tot een marketingbureau zijn de diensten van RecruitMarketing ontstaan door recruitment en marketing met elkaar te verbinden. RecruitMarketing helpt om die reden alleen recruitment teams en bureaus. Wij verbinden onze specialisten op maat aan opdrachtgevers, waardoor we niet alleen flexibel en onafhankelijk zijn, maar ook altijd up to speed. Wij werken samen met parners die in onze ogen onmisbaar zijn door hun nieuwste technologieën, de succesvolste kanalen of de strakste vacature oplossingen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor onze opdrachtgevers

Solliciteren

Vragen?

Wil je meer weten over deze functie? Laat het ons weten!