CAMPAGNE MANAGER

Zoek jij een uitdagende job in een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Ben je zelfstandig, creatief en onderzoekend? Krijg jij een kick van de beste resultaten in zelfbedachte campagnes? En vind je het tof om voor klanten zoals Gemeente Amsterdam, Hornbach en Jacob Douwe Egberts te werken? Dan voegen we jou graag toe aan ons team!

CAMPAGNE MANAGER

Zoek jij een uitdagende job in een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Ben je zelfstandig, creatief en onderzoekend? Krijg jij een kick van de beste resultaten in zelfbedachte campagnes? En vind je het tof om voor klanten zoals Gemeente Amsterdam, Hornbach en Jacob Douwe Egberts te werken? Dan voegen we jou graag toe aan ons team!

Wat zoeken wij?

Wat krijg je? 

Wat ga je doen? 

Toffe campagnes lanceren op social media
40%
Resultaten doormeten en bespreken met de klant
30%
Klanten strategisch adviseren
20%
Nieuwe social media kanalen ontdekken
10%

DE FUNCTIE

Als Campagne Manager bij RecruitMarketing heb je een super gevarieerde baan. Je komt te werken met de nieuwste en meest technologische tools out there! Je zet je in voor verschillende opdrachtgevers met ieder unieke recruitment uitdagingen. Je bedenkt toffe campagnes om onze klanten te helpen met het werven van kandidaten en zet deze van A tot Z op, je optimaliseert landingspagina’s voor betere resultaten en je werkt samen met jobboards om de zichtbaarheid van vacatures te boosten via advertenties. Platforms waarop je dit doet zijn onder andere LinkedIn, Facebook, Instagram en Snapchat. Je gaat resultaat gedreven te werk, want bij RM wordt niks gedaan wat niet meetbaar is!

Je komt te werken in een team van ambitieuze mensen. Je krijgt begeleiding en kunt veel leren van de online marketing specialisten om je heen. Tegelijkertijd krijg je de ruimte om zelfstandig projecten op te pakken voor zowel klanten als de eigen marketing van RM. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, ook buiten je eigen vakgebied. Je kunt trainingen volgen of jezelf verder ontwikkelen als Campagne Manager.

Je komt binnen en haalt een heerlijke cappuccino bij de coffeebar. Op kantoor klap je je laptop open en werk je eerst je mails weg. Werken we vanuit huis, dan houden we nog even een dagstart via MS Teams. Rond 10.00 uur bekijk je de resultaten van de lopende campagnes en optimaliseert deze. 

Rond 12.00 uur lunchen we uitgebreid in ons gezamenlijke restaurant (met groot dakterras voor in de zomer!). Na de lunch bel je de klant om de resultaten van een LinkedIn campagne te bespreken en geef je advies over welke stappen we nog meer samen kunnen nemen om de wervingsinspanningen te verbeteren. Vervolgens ga je aan de slag met een nieuwe klant. Ze hebben gevraagd of we ze willen helpen om op korte termijn een schaarse vacature te vervullen. Aan jou de taak om dit op te pakken en de campagne zo goed mogelijk in te richten! Je denkt na over welke platforms je wilt gebruiken, creëert (samen met onze designer) de visuals en copy en richt de targetgroups alvast in. 

Aangezien geen dag hetzelfde is bij RM, denk je aan het einde van de dag alvast na over met welke projecten je morgen aan de slag gaat. Zo heb je nog wat ideeën voor een campagne die je graag wilt testen en moet je voor een andere campagne alvast trackers instellen via Google Tag Manager. Je dag zit er bijna op, eerst nog even een uurtje knallen in de gratis gym van het kantoor!

“Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit en de start-up mentality. Elke dag doen we andere dingen en zetten we de schouders bijeen om te doen wat er op dat moment gedaan moet worden. Je krijgt er zoveel energie van en je verveelt je nooit.”
Hannah van de Stadt
Online Marketeer

TOOLS WAAR JE MEE GAAT WERKEN

SOLLICITATIEPROCES

RECRUITMARKETING

In tegenstelling tot een marketingbureau zijn de diensten van RecruitMarketing ontstaan door recruitment en marketing met elkaar te verbinden. RecruitMarketing helpt om die reden alleen recruitment teams en bureaus. Wij verbinden onze specialisten op maat aan opdrachtgevers, waardoor we niet alleen flexibel en onafhankelijk zijn, maar ook altijd up to speed. Wij werken samen met parners die in onze ogen onmisbaar zijn door hun nieuwste technologieën, de succesvolste kanalen of de strakste vacature oplossingen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor onze opdrachtgevers

Solliciteren

Vragen?

Wil je meer weten over deze functie? Laat het ons weten!