TEAMLEAD RECRUITMENT MARKETING

Ben jij een ervaren recruitment marketeer met kennis van projectmanagement? Vind je het leuk om je kennis en ervaring over te brengen op ambitieuze collega’s? Van Employer branding en het opstellen van een strategisch recruitment marketingplan tot het ontwikkelen van een nieuwe werken-bij website. Jij weet wat ervoor nodig is om het project tot het beste resultaat te brengen samen met jouw team van recruitment marketeers.

Waar wacht je nog op? Solliciteer direct! 

Wat zoeken wij?

Wat krijg je? 

Wat ga je doen? 

Jouw kennis en ervaring delen met het team
35%
Klanten en prospects strategisch adviseren en managen
35%
Nieuwe kansen benutten en uitwerken tot slimme strategieën
20%
Spelen met de nieuwste marketing technologieën (tools)
10%

DE FUNCTIE

Als Teamlead Recruitment Marketing bij RecruitMarketing stuur jij het team van ambitieuze collega’s aan. Je bepaalt in samenspraak de online wervingsstrategie van onze klanten en dit breng je met het team in de praktijk. Je brengt de doelstellingen van onze klanten in kaart en adviseert hoe zij deze het beste kunnen behalen. Jij weet wat ervoor nodig is om de conversie via de website te verhogen en hoe je een ijzersterke campagne lanceert. Ook de technische kant van recruitment marketing is jou niet onbekend. Zo ben jij de schakel tussen project en developer. Je kunt waar nodig de techniek vertalen naar behapbare taal voor klant en collega.

Jouw strategische kijk komt ook intern goed van pas. We hebben al veel kennis en ambitie in huis, maar zijn nog lang niet uitgegroeid. Je komt namelijk in een team van enthousiaste recruitment marketeers terecht die alle ‘ins en outs’ willen weten van ons vak. Samen zorgen jullie ervoor dat hun potentie volledig benut wordt en hun kennis altijd up-to-date zijn.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Jij bent verantwoordelijk voor het hele klanttraject en het eindresultaat hiervan. Dit doe je samen met het team.

  • Als Teamlead deel je graag je kennis en ervaring met de rest van het team, ze leren graag van je!
  • Je helpt mee met het bedenken van toffe Employer Brand- en slimme wervingscampagnes;
  • Als ware strateeg breng jij onze klanten én onze jonge organisatie naar het volgende niveau;
  • Met jouw technische kennis maak jij de vertaalslag tussen marketing en IT;
  • Je zet online data om naar waardevolle inzichten en op basis daarvan adviseer je onze klanten;
  • Je ontwikkelt met onze specialisten aansprekende werken-bij websites;
  • Samen met onze recruitment marketeers lanceer je slimme wervingscampagnes op platformen zoals Facebook, Instagram, Reddit, Twitter, Indeed, LinkedIn, etc.;

WAT JE NIET DOET

Als Teamlead Recruitment Marketing werf je kandidaten online, maar spreek je nooit met kandidaten, tenzij je je eigen team mag uitbreiden natuurlijk😉.

JE WERKDAG BIJ RM

Je komt binnen en haalt een cappuccino bij de bar. Je klapt je laptop open en werkt je mails weg. Rond 10.00 werk je, samen met één van je teamleden, aan een strategisch voorstel voor de klant. Rond 12.30 is het lunchtijd en maak je een korte wandeling met je collega’s of lunch je op het dakterras.

Hierna bel je een klant om de resultaten van een wervingscampagne te bespreken en geef je advies over mogelijke optimalisaties. Vervolgens analyseer je de website van een toekomstige klant voor een strategisch voorstel. Nog een laatste meeting, dit keer met de managing director. Je hebt een idee om onze dienstverlening te verbeteren en wil graag even sparren.

Tot slot schuif je aan bij een collega. Die loopt tegen een probleem aan in Google Analytics, waardoor conversies niet goed worden doorgemeten. Je lost het gezamenlijk op, zodat je collega er volgende keer zelf uit komt. Je dag zit er bijna op, maar eerst nog even een uurtje knallen in de gym op de begane grond van het kantoor! Interesse?

"We werken voor hele leuke klanten met elk een andere recruitment uitdaging. Je merkt dat zij echt blij zijn met onze hulp, kennis en kundigheid op gebied van recruitment marketing. Dat maakt dat ik mijn job en werken voor RM echt gaaf vind!"
Hannah van de Stadt
Online Marketeer

TOOLS WAAR JE MEE GAAT WERKEN

SOLLICITATIEPROCES

RECRUITMARKETING

In tegenstelling tot een marketingbureau zijn de diensten van RecruitMarketing ontstaan door recruitment en marketing met elkaar te verbinden. RecruitMarketing helpt om die reden alleen recruitment teams en bureaus. Wij verbinden onze specialisten op maat aan opdrachtgevers, waardoor we niet alleen flexibel en onafhankelijk zijn, maar ook altijd up to speed. Wij werken samen met parners die in onze ogen onmisbaar zijn door hun nieuwste technologieën, de succesvolste kanalen of de strakste vacature oplossingen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor onze opdrachtgevers

Solliciteren

Vragen?

Wil je meer weten over deze functie? Laat het ons weten!